Biluthyrning från Köpenhamns Flygplats

HyrbilPris.se är en oberoende jämförelsesida över biluthyrning. Vi jämför priser på flera hyrbilsföretag samtidigt, så att du enkelt kan hitta bra priser på din hyrbil.Information om Köpenhamns Flygplats
Namn:
IATA:
Plats:
Land:

Se på karta

Köpenhamns Flygplats
CPH
Kastrup
Danmark

Officiell hemsida

KONTAKTINFORMATION
Adress:
Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Danmark


Telefon: +45 32 31 32 31

ANDRA NAMN:
Kastrup Flygplats

HYRBILSFÖRETAG:
8 internationella, 1 lokala


Hyrbil från andra flygplatser i $COUNTRY

Flygplats
Plats
Kolind


Allmän information om Köpenhamns Flygplats

Köpenhamns Flygplats i korta drag
Köpenhamns flygplats öppnade 1925 och är Danmarks största flygplats. Flygplatsen tjänar mer än 29 miljoner passagerare varje år och kallades också i Kastrup flygplats i gamla dagar.
Biluthyrning Kastrup
Biluthyrning Kastrup


Alla biluthyrningsföretag finns i biluthyrningscentret i P1. För att komma till P1 måste ta en av flygplatsens terminal bussar kör på 10-minuters intervall från både Terminal 2 och Terminal 3. Terminal bussar mellan flygplatsen och biluthyrning området är fritt. Med biluthyrning från Köpenhamns flygplats kan du enkelt resa runt Själland i din egen takt.

Köpenhamns flygplats presenterade en plan att investera 20 miljarder år 2016. kronor för att expandera flygplatsen så att en kapacitet på 40 miljoner kan skapas. passagerare och 55 000 fler startar och landningar varje år. Den första fasen av den nya byggnaden förväntas vara färdig 2019. Den andra fasen förväntas vara klar senast 2020.

Sammantaget kommer den nya byggnaden att ge 13 nya grindar främst för långdistansflygningar. Det kommer också att finnas en ny passkontroll i det nya området.


Körtid i bil från Köpenhamns Flygplats


Destination
Ca. körtid
København Centrum
20 minuter
Helsingør
45 minuter
Roskilde
30 minuter
Køge
35 minuter
Malmø
30 minuter (Betalingsvej)