Biluthyrning från Palma Mallorca Flygplats

HyrbilPris.se är en oberoende jämförelsesida över biluthyrning. Vi jämför priser på flera hyrbilsföretag samtidigt, så att du enkelt kan hitta bra priser på din hyrbil.Information om Palma Mallorca Flygplats
Namn:
IATA:
Plats:
Land:

Se på karta

Palma de Mallorca Flygplats
PMI
Palma Mallorca
Spanien

Officiell hemsida

KONTAKTINFORMATION
Adress:
Palma, Baleariske Øer, Spanien


Telefon: +34 902 40 47 04

ANDRA NAMN:
Aeropuerto de Palma de Mallorca
Son Sant Joan Airport


HYRBILSFÖRETAG:
12 internationella, 12 lokala


Hyrbil från andra flygplatser i $COUNTRY

Flygplats
Plats
Alicante
Barcelona
Las Palmas - Gran Canaria
Madrid
Malaga


Allmän information om Palma Mallorca Flygplats

Palma Mallorca Flygplats i korta drag
Palma de Mallorca flygplats, kallad Son Sant Joan Airport, är en stor och internationell flygplats belägen på den spanska ön Mallorca. Tillbaka 2009 hjälpte Palma de Mallorca flygplats ca. 21 miljoner människor kommer antingen fram och tillbaka - det gör flygplatsen den tredje som är mest upptagen i Spanien.
Biluthyrning Palma Mallorca
Biluthyrning Palma Mallorca


Biluthyrningsföretag i flygplatsen
På Palma de Mallorca flygplats hittar du ett antal ledande biluthyrningsföretag, inklusive Avis, Hertz, Budget, Europcar, Goldcar, Interrent, Centauro, Sixt. Alla företag har kontor i samma område som bagageleverans, så att du kan ordentligt ordna pappersarbetet, men du väntar på ditt bagage.

Plats
Palma de Mallorca Flygplatsen ligger i den västra delen av Mallorca, särskilt av byn Can Pastilla (ca 8 kilometer från Palma de Mallorca). På grund av ökad trafik måste man bygga en ny flygplats 1958 - flygplatsen idag känner till Palma de Mallorca flygplatsen. Den nya byggnaden tog en hel del nya anläggningar. Flygplatsen öppnade officiellt 1960.

Härlig ö upplevs bäst av hyrbil
Mallorca är en fantastisk semester ö, populärt besök av danarna. Ön är mycket barnvänlig på grund av de många vackra och säkra stränderna. För att komma till Mallorca, använder du vanligtvis Palma de Mallorca flygplatsen. Den här flygplatsen är extremt lätt att använda eftersom den moderniseras i en sådan utsträckning att du aldrig går fel i staden. Den här flygplatsen i Palma de Mallorca är utmärkt att landa och resa in, eftersom flygplatsens personal alltid är redo att hjälpa dig om du har några frågor.

Kasta cykeln i bilen
Om du är cykelentusiast bör du dra nytta av möjligheten att hyrbil. Med biluthyrning kan du hyra en bil där du kan placera din cykel. Kör mot foten av ett berg och låt din cykeltur börja här. En cykeltur på en av Mallorca berg är en fantastisk upplevelse där du både utmanas för din uthållighet, men också din viljestyrka. Med bil kan du köra vart du än vill - och det kan vara särskilt fördelaktigt på Mallorca, där det finns hundratals attraktioner som är värda. Om du vill ha en sublim översikt över de olika biluthyrningsfirmorna och deras priser, kolla priset genom att använda formuläret ovan.


Körtid i bil från Palma Mallorca Flygplats


Destination
Ca. körtid
Alcudia
45 minuter
Palma Nova
20 minuter
Magaluf
25 minuter
Cala Bona
55 minuter
Cala D'or
55 minuter
Cala Major
15 minuter
Cala Mesquida
1 timme og 10 minuter
Cala Millor
55 minuter
Ca'n Picafort
50 minuter
Puerto de Pollensa
50 minuter
Sanat Ponsa
30 minuter
Valldemossa
30 minuter