Biluthyrning från Malaga Flygplats

HyrbilPris.se är en oberoende jämförelsesida över biluthyrning. Vi jämför priser på flera hyrbilsföretag samtidigt, så att du enkelt kan hitta bra priser på din hyrbil.Information om Malaga Flygplats
Namn:
IATA:
Plats:
Land:

Se på karta

Malaga Flygplats
AGP
Malaga
Spanien

Officiell hemsida

Prisnivå för biluthyrning:
Enligt våra uppgifter är Malaga Flygplats den 2. billigaste flygplatsen att hyra bil från i Spanien.
KONTAKTINFORMATION
Adress:
Av. del Comandante García Morato, 29004 Malaga, Spanien


Telefon: +34 913 21 10 00

ANDRA NAMN:
Málaga Costa del Sol
Pablo Ruiz Picasso


HYRBILSFÖRETAG:
12 internationella, 12 lokala


Hyrbil från andra flygplatser i $COUNTRY

Flygplats
Plats
Alicante
Barcelona
Las Palmas - Gran Canaria
Madrid
Palma Mallorca


Allmän information om Malaga Flygplats

Malaga Flygplats i korta drag
Det är värt att utnyttja biluthyrning från Malaga flygplats. Vanligtvis kan du hyra en bil riktigt billigt eftersom det finns stor efterfrågan. Du kan jämföra priser från flera biluthyrningsföretag genom formuläret ovan.
Biluthyrning Malaga
Biluthyrning Malaga


Malaga Airport är väldigt populär och populär bland resenärer eftersom det ger en perfekt utgångspunkt för din semester. Flygplatsen har allt som hjärtat önskar - det finns shoppingmöjligheter, matställen, barer, etc. Det finns helt enkelt något för alla.

Malaga flygplats ligger i Malaga - staden är en hamnstad i Andalusien (södra Spanien). Malaga stad besöks av tusentals människor varje år på grund av dess vackra läge. Med en kust på nästan 35 kilometer kan du bara älska den här utmärkta hamnstaden. Vi har alla hört talas om den underbara Costa del Sol kusten, där du kan koppla av i full gång. Malaga är en del av denna kust, vilket gör staden till en pärla i avslappningsvärlden. Malaga Airport kännetecknas också av denna lukrativa miljö. Flygplatsen är mycket tydlig och lätt att nå till för turister som besöker den för första gången.

Med bil kan du hitta de bästa ställena att koppla av
Som rubriken säger kan du resa med bil till Málagas absoluta pärlor i oasen. I bergen hittar du de bästa och vackraste ställena att koppla av. Men det kan vara svårt att hitta sin perfekta plats med kollektivtrafik, eftersom bussar vanligen inte kör hela vägen uppe. Därför kan biluthyrning vara ett utmärkt tillfälle att använda. Med bil bestämmer du hur högt du vill vara på berget, och om du vill hitta ett annat ställe att njuta av staden, kan du snabbt fortsätta.

Senast hittade priser på hyrbilar från Malaga Flygplats


Biltyp
Datum
Pris
Fiat Panda eller motsvarande
2022-09-24
312,- per dag

Körtid i bil från Malaga Flygplats


Destination
Ca. körtid
Malaga By
20 minuter
Torremolinos
20 minuter
Marbella
35 minuter
Fuengirola
25 minuter
Benalmadena
20 minuter
Nerja
1 timme