Biluthyrning från Las Palmas Flygplats

HyrbilPris.se är en oberoende jämförelsesida över biluthyrning. Vi jämför priser på flera hyrbilsföretag samtidigt, så att du enkelt kan hitta bra priser på din hyrbil.Information om Las Palmas Flygplats
Namn:
IATA:
Plats:
Land:

Se på karta

Las Palmas Flygplats
LPA
Las Palmas - Gran Canaria
Spanien

Officiell hemsida

Prisnivå för biluthyrning:
Enligt våra uppgifter är Las Palmas Flygplats den 6. billigaste flygplatsen att hyra bil från i Spanien.
KONTAKTINFORMATION
Adress:
Autopista GC-1, s/n, 35230, Las Palmas, Spanien


Telefon: +34 928 57 91 30

ANDRA NAMN:
Aeropuerto de Gran Canaria

HYRBILSFÖRETAG:
10 internationella, 6 lokala


Hyrbil från andra flygplatser i $COUNTRY

Flygplats
Plats
Alicante
Barcelona
Madrid
Malaga
Palma Mallorca


Allmän information om Las Palmas Flygplats

Las Palmas Flygplats i korta drag
Las Palmas flygplats ligger i Gando, mitt i östkusten. Las Palmas flygplats ligger väl 18 kilometer från Gran Canaria huvudstad, Las Palmas de Gran Canaria. Om du vill besöka den här huvudstaden med taxi kostar det 30 euro. Las Palmas flygplats byggdes tillbaka 1993, varför den fortfarande verkar relativt ny. Det har naturligtvis gjorts några pågående renoveringar för att effektivisera flygplatsprocessen för sina användare och dess anställda.
Biluthyrning Las Palmas - Gran Canaria
Biluthyrning Las Palmas - Gran Canaria


Las Palmas flygplats är en mycket lättanvänd flygplats, där du verkligen tycker om tydligheten. Om du är hungrig på en lång resa kan du snabbt hitta en plats att äta. Om du vill handla några saker innan du går vidare är det också möjligt. Las Palmas flygplats har allt du behöver.

Avstånd från Las Palmas flygplats
Man bör förvänta sig att köra i 20 minuter för att komma till Las Palmas, 30 minuter för att komma till Playa del Inglés och 45 minuter för att komma till Puerto Rico. Dessa tider beräknas vid körning i en vanlig personbil. Om du använder kollektivtrafik kan du förvänta dig en betydligt längre körtid. Därför rekommenderas att du använder en bil eftersom det kommer att påskynda transport från A till B - det betyder att du har flera timmar att njuta av solen och slappna av, istället för att sitta i en buss och svettas.

Njut av spanska med bil
Med bil garanteras du en bekväm körning på spanska. Du är gentleman över hastigheter och bromsar, vilket indikerar att du kontrollerar takten. Alltför många kan vara en mycket trevlig funktion att använda - för att styra takten till minsta detalj. Biluthyrning ger dig möjlighet att stanna på ett vackert berg och njut av den fantastiska utsikten som det är möjligt att hitta i Las Palmas.


Körtid i bil från Las Palmas Flygplats


Destination
Ca. körtid
Mas Palomas
20 minuter
Puerto Rico
35 minuter
Arguineguin
30 minuter
Puerto De Mogan
40 minuter
San Augustin
20 minuter
Bahia Feliz
15 minuter