Biluthyrning Frankrike

Jämför priser för biluthyrning i Frankrike via oss. Vi söker hos flera olika uthyrningsföretag på en gång så att du snabbt kan skapa dig en uppfattning och kunna hyra bil i Frankrike.

Hyr bil från flygplatsen i Frankrike

Flygplats
Plats
Marseille
Nice
Paris


Om Frankrike


Snöiga berg, oändliga vingårdar, romantiskt stort stadsliv och ett svimlande arv. Listan med skälen till att besöka Frankrike fortsätter på obestämd tid. Landet är uppdelat i olika regioner, som alla har sina egna traditioner och lokal stolthet. De franska är så stolta över sina lokala specialiteter att de är vana vid att namnge dem efter stad, där de kommer från. Tänk bara på senap från Dijon eller bubblor från Champagne.

Frankrike måste upplevas med hyrbil
Om Frankrike ska upplevas med hyrbil, är det en bra idé att kolla priserna på hyrbil hos olika leverantörer innan du hyr en bil. Det kan vara en stor skillnad, inte bara på pris utan även på egen risk och med försäkring.

Franska betrodda
Franska är stolta och de har goda skäl att vara. Landets olika natur, tillsammans med de förtrollande storstadsområdena, är utgångspunkten för att resa tillräckligt för en livstid.

Huvudstaden i Paris är känd som stadens stad. Den här romantiska metropolen lämnar ett litet intryck hos alla besökare, oavsett hur kort tid det är att spendera i den charmiga metropolen. De stora boulevarderna, de klassiska restaurangerna och de gamla lägenhetskomplexen med välvda tak kännetecknar fortfarande stadens centrum och området kring Seinen, som strömmar genom Paris.

Sätt hyrbilen och gå en promenad
Om du verkligen vill uppleva Paris är det en bra idé att hålla sig borta från de mest uppenbara sevärdheterna. Du kan hyra bilen och titta ner till de gamla områdena som Latinerkvarteret och promenera en promenad genom de smala gatorna. Trots att staden har blivit modernare finns det fortfarande ett café, en deliaffär eller en hantverkare på alla andra gathörn.

För konstnären är Paris ett måste. Legendariska museer som Louvren och Musée d'Orsay har några av Europas mest imponerande konstsamlingar. Om du reser under högsäsong måste du vara upp tidigt för att undvika köer.SE OCKSÅ: Flygplatser i Frankrike på en karta