Biluthyrning från Maderia Flygplats

HyrbilPris.se är en oberoende jämförelsesida över biluthyrning. Vi jämför priser på flera hyrbilsföretag samtidigt, så att du enkelt kan hitta bra priser på din hyrbil.Information om Maderia Flygplats
Namn:
IATA:
Plats:
Land:

Se på karta

Maderia Flygplats
FNC
Funchal
Portugal

Officiell hemsida

Prisnivå för biluthyrning:
Enligt våra uppgifter är Maderia Flygplats den 3. billigaste flygplatsen att hyra bil från i Portugal.
KONTAKTINFORMATION
Adress:
Santa Cruz, Madeira, Portugal


Telefon: +351 291520700

ANDRA NAMN:
Aeroporto da Madeira
Funchal Flygplats
Cristiano Ronaldo Madeira International Flygplats


HYRBILSFÖRETAG:
10 internationella, 3 lokala
Allmän information om Maderia Flygplats

Maderia Flygplats i korta drag
Maderia Flygplats, även känd som Cristiano Ronaldo Airport eller Funchal Flygplats, ligger ungefär 20 minuters bilresa från Funchal som är den största staden Maderia. Du kan hyra en bil med bland annat Avis Budget, Europcar, Goldcar, Guerin, Hertz, Rodavante, Sixt och Madeira Clean alla har kontor på flygplatsen.
Biluthyrning Funchal
Biluthyrning Funchal


Maderia består egentligen av flera öar, men i dagligt tal är huvudön talar om när de säger Maderia. De andra öarna heter Porto Santo och Ilhas Desertas. Det är bland annat på ön Porto Santo att du hittar Maderi längsta strand, som går nästan 8 kilometer.

Madeira är känd för sin vackra natur och om du är vandring upplevelser i naturen eller en golfrunda finns det mycket att göra i Madeira. Golfbanorna Palheiro Golf och Santo da Serra Golf ligger båda inom en kort bilresa från Funchal.

Om du hyr bil, kan du också köra norr om Madeira och uppleva Laurisilva skogar som är på den europeiska World of Unesco.

Maderia är ett favoritmål och det är lätt att söka efter billiga hyrbilar från Maderia Airport. Du anger din ankomst- och avresedag och vi hittar de bästa erbjudandenen hos alla biluthyrningsföretag i Maderia Airport.


Körtid i bil från Maderia Flygplats


Destination
Ca. körtid
Canico do Baixo
15 minuter
Funchal
20 minuter
Ponta do Sol
40 minuter
Prazeres
53 minuter
Santo da Serra Golf
13 min