Biluthyrning från Lissabon Flygplats

HyrbilPris.se är en oberoende jämförelsesida över biluthyrning. Vi jämför priser på flera hyrbilsföretag samtidigt, så att du enkelt kan hitta bra priser på din hyrbil.Information om Lissabon Flygplats
Namn:
IATA:
Plats:
Land:

Se på karta

Lissabon Flygplats
LIS
Lissabon
Portugal

Officiell hemsida

Prisnivå för biluthyrning:
Enligt våra uppgifter är Lissabon Flygplats den 2. billigaste flygplatsen att hyra bil från i Portugal.
KONTAKTINFORMATION
Adress:
Alameda das Comunidades Portuguesas, Lissabon, Portugal


Telefon: +351 218413500

ANDRA NAMN:
Humberto Delgado Flygplats
Portela Airport
Aeroporto de Lisboa
Aeroporto da Portela
Aeroporto da Portela de Sacavém


HYRBILSFÖRETAG:
11 internationella, 16 lokala
Allmän information om Lissabon Flygplats

Lissabon Flygplats i korta drag
Lissabon flygplats ligger cirka sju kilometer från den portugisiska huvudstaden. Flygplatsen går tillbaka till 1942, där den öppnades officiellt. Kort efter andra världskriget utvidgades det av nödvändigheter. Lissabon flygplats har regelbundet renoverats. Nyligen har det planerats att bygga en helt ny flygplats i Lissabon, vilket innebär att flygplatsen i Lissabon kan hantera ännu fler passagerare. Flygplatsen upplever massiv tillväxt i passagerarna trots inverkan av finanskrisen.
Biluthyrning Lissabon
Biluthyrning Lissabon


Lissabon flygplats har många möjligheter att shoppa, äta, dricka, etc. Många affärer gör det möjligt att få shoppingen senast innan de går vidare. Dessutom finns det två lukrativa lounger i avgångsterminalen. Dessa lounger har tillgång till internet, telefon och fax. En idealisk plats för affärsresenärer.

Lissabon flygplats är lätt att ta sig med bil eftersom vägarna / infrastrukturen i och runt flygplatsen är väldigt moderna och i detta sammanhang väldigt effektiva för att köra trafiken smidigt. Dessutom finns det möjlighet att använda taxi och buss. Vid användning av dessa transportalternativ bör man förvänta sig en mindre stressig och bullriga resa, eftersom kollektivtrafik inte är bekant att vara bekväm att använda.

Lissabon är en fantastisk stad där det är möjligt att uppleva en hel del. Med bil har du möjlighet att sluta staden från början till slut i din egen takt. Biluthyrning ger dig en semester i total harmoni. Ingen stress. Inga byster. Allt i god takt.